Bemutatkozás

Dr. Szigeti Csaba vagyok, a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara által bejegyzett ügyvéd.

Jogi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán folytattam, ahol 2003-ban szereztem meg jogi diplomám.

A jogi diploma megszerzését követően négy évi Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának köztisztviselője voltam, ahol rendelet-tervezetek, előterjesztések, szerződések készítése, véleményezése mellett az önkormányzat és a hivatal peres ügyeiben jártam el, valamint közbeszerzési eljárásokban vettem részt. Ezt követően 2007 és 2016 között a Fekete Ügyvédi Irodánál dolgoztam ügyvédjelöltként, majd, mint alkalmazott ügyvéd. Itt főbb területeim közé tartoztak az ingatlanügyek, felszámolási eljárások, pénzintézetek képviselete peres eljárásokban, kártérítési ügyek, nonprofit szervezetekkel kapcsolatos nemperes eljárások, cégügyek. 2016. februárjától több mint egy évig a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárságán jogi referensként dolgoztam, ahol elsősorban vidékfejlesztési felhívásokkal, illetve az ezen területhez kapcsolódó jogszabályok tervezeteivel foglalkoztam.

Elsősorban ingatlanjogi, kártérítési jogi, munkajogi, társasházi, kölcsön- és hitelügyleti, orvosi műhiba, tartási, és életjáradéki, végrehajtási, önkormányzati, építésügyi, közigazgatási, társasági jogi és cégeljárási, csődjogi és követelésbehajtási, valamint vidékfejlesztési ügyekben való jogi tanácsadásban, okirat szerkesztésben, peres és peren kívüli eljárásokban állok az ügyfelek szíves rendelkezésére.

Fontosnak tartom ügyfeleim igényeinek magas szakmai színvonalon történő, precíz és alapos kiszolgálását, ügyeiknek megbízható intézését. Az ügyvéd és az ügyfél közötti kapcsolat alapja a bizalom, ami a tevékenységem gyakorlása során feltétlen elsőbbséget élvez. A bizalmat a lehetőségek minél szélesebb körére vonatkozó tájékoztatással, lelkiismeretes munkával igyekszem kiérdemelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.